Kallblodskampen

Från islandshäst, fjording och kallblodstravare till nordsvensk, ardenner och shire, ALLA är välkomna! (även kallblodskorsningar)

Om oss!

Vi är några tjejer från dalarna och hälsingland som har en idé om att starta en kallblodskamp,mellan våra två län, med många olika grenar där ALLA med kallblod är välkommen!

(Vi är självklart intresserade av ett sammarbete med fler landskap!)

 

Tanken som kom upp:

Vi har märkt att det inte är så lätt att komma ut med våra kallblod och konkurrera på "vanliga tävlingar" bland halvblod och ponnies. Därför vill vi göra arrangemang för bara kallblod så att man får testa och jämföra sina kunskaper lite mer med samma förutsättningar. Tanken är att alla oavsett nivå på ridningen/körningen skall kunna vara med, därför börjar vi lågt!

Vi börjar i år (2011) med två st. "dressyrkamper" (en i dalarna och en i hälsingland) som går till på samma vis som en träningstävling där de tre bästa ekipagen blir placerade. I år är det bara individuella kamper men tanken är (om det finns intresse?) att vi skall bygga vidare med fler grenar så som körning,hoppning,bruksridning och hästrally mm.mm. det blir då en kamp mellan individuella ekipage under en och samma kamp/gren men man samlar även poäng i alla grenar man deltar i för att vi i slutet av säsongen skall kunna kora ett ekipage till Kallblodskampen segrare! Tanken är också att det skall vara hälsingland mot dalarna i en totalseger där man räknar ihop alla deltagares poäng i respektive landskap.

_________________________________________________________________

Kallblodskampen är from. år 2012 en "grupp" under JUF Dalarna!

Detta kommer inte att innebära något annat än att alla som tävlar i kallblodskampen ska vara medlem i JUF (jordbrukare ungdomens förbund) och därmed också är försäkrade på alla våra (och JUFs övriga) aktiviteter och till och från dessa!

(Medlemskap kommer att kunna lösas på plats!)

I övrigt kommer vi att jobba på som vanligt med kallblodskampen och vara helt sjävständiga i det vi gör!

 

Vill du vara med? Visa ditt intresse i gästboken!   

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.